Συστατικά
  • 10 πατάτες
  • 2 φλ. ζωμό λαχανικών
  • ¼ φλ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.γ. σκόνη κρεμμύδι ή 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.γ. ρίγανη
 Εκτέλεση
  1. Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες.
  2. Στη χύτρα σας προσθέστε τα πάντα και φέρτε σε βρασμό.
  3. Κλείστε τη χύτρα και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή για 15 λεπτά.
  4. Κλείστε το μάτι και βγάλτε όλο τον ατμό.
  5. Ανοίξτε το καπάκι.
  6. Βάζουμε τις πατάτες και τους χυμούς τους σε ένα ταψί ή πυρέξ και ψήνουμε για περίπου 10 έως 15 λεπτά ή έως ότου οι πατάτες έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
  7. Σερβίρουμε με το λεμονάτο κοτόπουλο.

PHOTO

Προηγούμενο άρθροΠεντανόστιμη Τούρτα Κατσαρόλας – Ένα υπέροχο (γλυκό ψυγείου)
Επόμενο άρθρο4 συνταγές για χειμωνιάτικες σούπες για να ζεσταθούμε όταν το κρύο είναι τσουχτερό!