Πατατοκεφτέδες με μυρωδικά

Οι πατατοκεφτέδες με μυρωδικά είναι μια εύκολη και νόστιμη συνταγή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ορεκτικό ή ως κυρίως πιάτο. Ακολουθούν οι βασικές οδηγίες για την παρασκευή των πατατοκεφτέδων με μυρωδικά….ταιριάζουν πολύ με τζατζίκι.👌

Υλικά

250-300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

3 μεγάλες βραστες και τριμμένες πατάτες
3 αυγά
2-3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 χούφτες μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 κουταλιές της σούπας άμυλο πατάτας
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Βράστε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίστε τις και αφήστε τις να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις τριμμένες πατάτες, τ αυγά τριμμένα, τα κρεμμυδκια, μαιντανό, άμυλο πατάτας, το αλεύρι, το αλάτι, πιπέρι, κύμινο και το μπεικιν (εάν χρησιμοποιείτε).
Διαμορφώστε τους κεφτέδες με το μείγμα πατάτας
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά κουλούρια με σουσάμι…δείτε ένα μυστικό που έχουν
Επόμενο άρθροΜπιφτέκια με πατάτα…είναι απίστευτα νόστιμα θα τους ξετρελάνετε όλους