Της Κας Γεωργία Σταυροπούλου Τσαρνά

Υλικά
4 μεγάλες πατάτες τριμμένες στον τρίφτη (στο χοντρό),
300 γρ. φέτα,
μισή κούπα ξερή μυζήθρα,
3 αυγά,
8 με 9 φρυγανιές τριμμένες,
πιπέρι,
κύμινο

Εκτέλεση

Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει η ζύμη, μετά τα παίρνουμε και τα κάνουμε ρολάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο

 

Προηγούμενο άρθροΗπειρώτικη Αλευρόπιτα…με κάποιες διαφορετικές πινελιές
Επόμενο άρθροΝτολμάδες Αρμένικοι