Πατατόπιτες με τυρί στο τηγάνι

✅ Υλικά:

250 γρ πατάτες
1 αυγό
200 γρ τυρί φέτα
1 σκελίδα σκόρδο (ή τριμμένη 1/2 κ.γ.)
Αλάτι, μπαχαρικά για γεύση
Μυρωδικα που σας αρεσουν γρ 20-30, εγώ είχα άνηθο
80 γρ αλεύρι
120-150 γρ τυρί γουντα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις βράζουμε και τις πολτοποιούμε.
Προσθέστε το τυρί τριμμένο και το αυγό στον κρύο πουρέ. Ανακατεύουμε πάλι καλά.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Παίρνουμε μια τρυφερή ζύμη, τη χωρίζουμε σε ίσα μέρη, πήρα 8 μέρη των 74 γραμμαρίων το καθένα.
Τώρα ανοιγουμε κάθε μέρος σε ένα τετράγωνο, βάζουμε ένα κομμάτι τυρί στη μέση (χωρίζουμε επίσης το τυρί σε ίσα 8 μέρη)
Κλείνουμε το τυρί μας μεσα στην πατατα και σχηματίζουμε τέτοιες μπάρες.
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές σε ελάχιστο λάδι, πρεπει να τηγανίσω και τις πλευρές.

Καλή όρεξη ❤️

ΠΗΓΗ: gotovimvmeste

Προηγούμενο άρθροΓλυκά τυροπιτάκια…Υπέροχα νόστιμα και πλούσια σε γευση!😋👍
Επόμενο άρθροΣοκολατόπιτα με μελομακάρονα που περίσσεψαν