Πατοκεφτέδες Φούρνου

Χωρίς τηγάνισμα, χωρίς πολλά λιπαρά, και χωρίς να μυρίζουν Γίνονται πολύ γρήγορα
Είναι ακόμη πιο νόστιμα από τα τηγανητά “Δοκιμάστε το, δεν θα το μετανιώσετε”

Υλικά

1 κιλό πατάτες,
1 κεφάλι τριμμένο κρεμμύδι,
200 γραμμάρια ανθότυρο,
150 γραμμάρια τριμμένο κίτρινο τυρί,
1 αυγό,
1 φακελ τριμμένη φρυγανιά,
μαϊντανό,
μαύρο πιπέρι κατά βούληση,
3 κα Αλεύρι με τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό.

Εκτέλεση

Βράζω τις πατάτες, τις ξεφλουδίζω, προσθέτω ένα κεφάλι τριμμένο κρεμμύδι, ανθότυρο, τριμμένο κίτρινο τυρί, αυγό, τριμμένη φρυγανιά, μαϊντανό και μαύρο πιπέρι κατά βούληση, φτιάχνω μπαλάκια και τυλίγω τα δύο φορές σε αλεύρι και τριμμένη φρυγανιά και αυγό και
τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα λαδώνουμε ελαφρά.Τα ψήνουμε στα 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

Καλή Απόλαυση

Христина Христова

Προηγούμενο άρθροΑυτό το καλοκαιρινό γλυκό τρέλανε τον κόσμο…τόσο καλό όσο και εύκολο!
Επόμενο άρθροΤούρτα χιονούλα με απίθανη γεύση και άρωμα καρύδας!!!😋😋