Πατσαβουρόπιτα (γλυκιά) 

Πολύ εύκολη και Φθηνή

Υλικά Συνταγής

500γρ φύλλα κρουστας,
250γρ λιωμένο βούτυρο,
1 κουτι ζαχαρουχο,
2 ποτηρια φρεσκο γαλα,
2 αυγα,
2 βανιλιες

Εκτέλεση για Πατσαβουροπιτα

Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, μαζεύουμε τα φυλλα σαν πλισε και τα βαζουμε το ενα διπλα στο αλλο μεσα στο ταψακι, λιωνουμε το βούτυρο, περιχυνουμε τα φυλλα καλα

και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180, για 1/2 ωρα περίπου.

Οταν κοντεύουν να ψηθούν, σ ενα μπωλ, ρίχνουμε το ζαχαρούχο, το φρέσκο γαλα, τα αυγα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλα.
Βγάζουμε το ταψι απο το φούρνο, περιχύνουμε τα φυλλα με το μιγμα

και ξαναψηνουμε για 20-30 λεπτά ακόμη!

Αφού βγει και κρυώσει κάπως, πασπαλίζουμε με αχνη ή και κανελα!!

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΟνειρικό Barbeque: Μαριναρισμένα Μανιτάρια Πλευρώτους Ψητά
Επόμενο άρθροΠιπεριές Γεμιστές στο φούρνο με φέτα