Παϊδάκια μαγειρεμένα στο φούρνο

Συστατικά 

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
3 πιπεριές κέρατο κομμενες σε ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
15 -16 σκελίδες σκόρδου
11- 12 Παϊδάκια
1 κσ ντοματοπελτέ
1 ποτήρι νερού Νερό (για ανάμιξη του ντοματοπελτέ)
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού πιπεριά τσίλι
100 βούτυρο

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα πήλινο ή ταψάκι 26εκ πολύ καλα απλώνουμε το κρεμμύδι στην βάση.
Στρώνουμε από πάνω τις ντομάτες και μετα τις πιπεριές και σκορπίζουμε ενδιάμεσα και
τις σκελίδες σκόρδου και αλατοπιπερώνουμε.


Στρώνουμε από πάνω τα Παϊδάκια. Διαλύουμε τον ντοματοπελτέ με ένα ποτήρι νερό και
περιχύνουμε τα Παϊδάκια.

Τέλος σκορπίζουμε απο πάνω κομμάτια βούτυρο
Σκεπάζουμε το φαγητό με μία λαδόκολα και απο πάνω ένα καπάκι.


Το φαγητό μας μας θα μαγειρευτεί για 1 ώρα, στους 250 βαθμούς.
Στο τέλος της 👉1 ώρας θα το ξεσκεπάσουμε και θα μαγειρευτεί για άλλα 15 λεπτά στο γκριλ μέχρι
να ροδιστεί.

Ετοιμοοοοο

Προηγούμενο άρθροΚοκκινιστό κρεας σε σάλτσα λαχανικών και κόκκινο κρασί
Επόμενο άρθροΓλυκό ψυγείου Κρέμα Καραμέλα