Πικάντικα Παναρισμένα φιλέτα κοτόπουλου

Υλικά

1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
250γρ γιαούρτι
2 κουταλιές μουστάρδα
Πιπέρι
Αλάτι

Ξηρά συστατικά για πανάρισμα
6 κουταλιές αραβοσίτου
1/2 κουτ αλάτι
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1/2 κουταλάκι σκόρδο σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
1/2 κουταλιά κουρκουμά
τηγάνισμα λάδι

Εκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο σε κομμάτια. Το αλατίζουμε και το πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι. Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.


Ανακατέψτε το κορν φλαουρ, αλάτι, πάπρικα, σκόνη κάρυ, σκόνη σκόρδου και κουρκουμά. Ζεσταίνετε το λάδι.
Βουτήξτε κάθε κομμάτι κρέατος στο στεγνό μείγμα με τα μπαχαρικά, τιναξτε το περιττό και βάλτε το καυτό λάδι Μην βάζετε πολλά κομμάτια ταυτόχρονα για να τηγανιστούν καλά.
Βγάλτε σε μια χαρτοπετσετα να αποροφήσει το λαδι και σερβίρετε με σάλτσα τζατζίκι

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚΑΡΙΔΟΠΙΤΑ με κρέμα και Σοκολάτα
Επόμενο άρθροΚουλουράκια