Συστατικά:
2 κιλά μοσχάρι χωρίς κόκκαλο, κομμένο σε κύβους
Αλάτι, Πιπέρι 
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά καμπάνα, ψιλοκομμένη
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 κουταλάκι αποξηραμένο κύμινο
1/8 κουταλάκι του γλυκού κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​ψιλοκομμένο μαϊντανό

Οδηγίες για την προετοιμασία:
Πασπαλίζουμε το κρέας με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη.

Ρίξτε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ρυθμίστε τη φωτιά στη μέση. Αφήνουμε το λάδι να ζεσταθεί για περίπου ένα λεπτό και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές καμπάνα και το κρεμμύδι. Σωτάρετε μέχρι να μαλακώσουν. Αυτό πρέπει να διαρκέσει περίπου πέντε λεπτά.

Προσθέστε το κρέας και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου πέντε λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί τουλάχιστον μερικώς το κρέας. Ρίξτε το λευκό κρασί και ανακατέψτε με ένα ξύλινο κουτάλι. Ξύστε το κάτω μέρος του τηγανιού με το ξύλινο κουτάλι για να αφαιρέσετε τα καφέ κομμάτια (εδώ θα πάρετε πολύ γεύση).

Πασπαλίστε το κύμινο και το κόκκινο πιπέρι. Αφήστε το μείγμα να μαγειρεύει σε μέτρια-χαμηλή για περίπου δέκα λεπτά, ή μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας καλά. Πασπαλίστε το πιάτο με φρέσκο ​​ψιλοκομμένο μαϊντανό λίγο πριν το σερβίρετε.

Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι Αυγολέμονο….τέλειο φαγητό
Επόμενο άρθροΗ Λαχταριστή σοκολατόπιτα του Γιάννη….