Υλικά
500 γρ ανάμικτα θαλασσινά (μύδια γαρίδες καλαμάρια χταπόδι καβουρόψυχα) κατεψυγμένα.
2 κούπες ρύζι κίτρινο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2-3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
Λάδι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε το ένα κρεμμύδι το καρότο, ρίχνουμε και το ρύζι και το σωτάρουμε και αυτό για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε 4-5 κούπες νερό ανάλογα πόσο βρασμένο θέλουμε το ρύζι μας αλατίζουμε και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. 
Για τα θαλασσινά. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, μετά προσθέτουμε  τις ντομάτες και τις σωτάρουμε και αυτές για 2 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε ένα ποτήρι του κρασιού νερό και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά.  Τέλος προσθέτουμε τα θαλασσινά πιπέρι πάπρικα ρίγανη και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά πάνω κάτω. Αν χρειαστεί νερό προσθέτουμε. Αλάτι βάζουμε αφού δοκιμάσουμε πρώτα, και αν χρειάζεται. Σερβίρετε ζεστό.
Προηγούμενο άρθροΠαστιτσάδα…να γλείφετε τα δάχτυλά σας
Επόμενο άρθροΖύμη γιαουρτιού για τα πάντα