Πιπεριές Φλωρίνης Γεμιστές

Συστατικά

10 πιπεριές Φλώρινης
500 g τυρί φέτα
100 γρ. γραβιερα τριμμένη
100 g κεφαλοτύρι τριμμένο
100 γραμμάρια τριμμένη μυζήθρα
μια δόση ελαιολάδου
φρέσκο αλεσμένο πιπέρι

Οδηγίες

Πλύνετε και κόψτε τις κορυφές των πιπεριών. Βγάλτε τους σπόρους και τις μεμβράνες (προαιρετικά).
Για τη γέμιση: σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το τυρί φέτα με γκραβερ, κεφαλοτύρι και μυζήθρα.
Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Γεμίστε τις πιπεριές με γέμιση τυριού. Τοποθετήστε σε ένα ταψί και ραντιστε με ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 15-20 λεπτά.

ΠΗΓΗ: mygreeksalad.com

Προηγούμενο άρθροH Αγαπημένη BLACK FOREST
Επόμενο άρθροΠέννες στο φούρνο με σάλτσα μελιτζάνας