Πιπεροκεφτέδες με κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

Συστατικά:

5 μεγάλες πιπεριές φλωρίνης ψητές στο φουρνο και καθαρισμενες απο την εξωτερική μεμβράνη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
250 γρ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
2 αυγα
90 γρ. γιαούρτι
1/4 κουτ. μαγειρική σόδα
2 κουταλιές της σούπας. φυτικό λάδι
200 γρ. αλεύρι
φυτικό λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τις πιπεριές το κρεμμύδι το μαϊντανό, το σκόρδο, την φέτα
και ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά καλα και μετα προσθέτουμε το γιαούρτι, σόδα και χτυπάμε πάλι.
Προσθέτουμε μετά το λάδι και αδειάζουμε το υγρό μείγμα στο μπολ με τα λαχανικά.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε αρκετο λάδι στο τηγάνι να κάψει και προσθέτουμε 1 κσ μείγμα και τηγανίζουμε.

Σερβίρετε με τζατζίκι ή γιαούρτι

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠοντιακά Πιροσκί
Επόμενο άρθροΣάλτσα για ψητά…δίνει χαρακτήρα σε οποιοδήποτε πιάτο