Πιτάκια με παρμεζάνα

Υλικά

ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σε ένα μπώλ,  μέχρι να γίνει ζύμη…
125 γρ κίτρινο αλεύρι
125 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1κουταλιά λάδι
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 αυγό ( δεν το έβαλα)
χλιαρό νερό περίπου 1/2 ποτήρι, ίσως λίγο παραπάνω
ΧΩΡΙΖΕΤΕ τη ζύμη σε 16 μπαλάκια και

τα σκεπάζετε με μεμβράνη μέχρι να φτιάξετε τη γέμιση.

————————–


ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ’ ένα μπώλ …
10 φρέσκα λεπτά κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
1 1/2 ποτήρι παρμεζάνα

ΑΝΟΙΓΕΤΕ κάθε μπαλίτσα σε λεπτό φύλλο.

ΒΑΖΕΤΕ  στο καθένα 1-2 μεγάλες κουταλιές από τη γέμιση.

 

Τα κλείνετε , να μοιάζουν με μισοφέγγαρα .

Αλείφετε πολύ καλά με ελαιόλαδο και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο , στους 180C για 20 – 25 λεπτά.

Προηγούμενο άρθροHummus σε 3 λεπτά
Επόμενο άρθροΠορτοκαλόπιτα με σιρόπι