Υλικά

170 gr πέστο λιαστής ντομάτας ή σάλτσα για πίτσα 
6 στρόγγυλες πιτουλες 15 εκ
2 ντομάτες ψιλοκομμένες σε κυβους
1 ματσο σπανακι ψιλοκομμένο
4 φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1/2 φλιτζάνι τσαγιού φέτα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς C.
Απλώστε το πέστο τομάτας στη μία πλευρά του κάθε ψωμιού pita και τοποθετήστε τα πάνω σε ένα χαρτί ψησίματος. Πάνω από τις πίτες βάλτε τις ντομάτες, σπανάκι, μανιτάρια, τυρί φέτα και τυρί παρμεζάνα. Ρίξτε – ραντίστε με  ελαιόλαδο και πιπέρι.
Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο, περίπου 12 λεπτά. Κόψτε τις πιτες στα τέσσερα.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΑρνάκι ζουμερό με δεντρολίβανο και θυμάρι
Επόμενο άρθροΤυρί Gouda τυλιγμένο σε σφολιάτα