ΠΙΤΣΑ με μπαγιάτικο ψωμί, ζαμπόν και τυρί

Πολλές φορές λέω ότι με πονάει η καρδιά μου που πρέπει να πετάξω κάτι. Σήμερα εφαγα το παλιό ψωμί που περίσσεψε.

Υλικά

300 γρ ψωμί
30 γρ λιωμένο βούτυρο
λίγο λάδι
ζαμπόν, κομμένο σε κομμάτια,
τυρί σε κύβους
βασιλικός
2 αυγά
2 ή 3 κουταλιές γιαούρτι
1 πρέζα σόδα,
1 φλιτζάνι φρέσκο ​​γάλα
1 πρέζα αλάτι.

Εκτέλεση

Είναι απαραίτητο να κοψετε το ψωμί, το έβαλα σε ταψί έχει διάμετρο περίπου 30 εκ.
Από πάνω ρίχνω λιωμένο βούτυρο και λίγο λάδι . Ακολουθεί ζαμπόν, κομμένο σε κομμάτια, τυρί σε κύβους και βασιλικός.
Συμπληρώστε την πίτσα με δύο χτυπημένα αυγά με δύο ή τρεις κουταλιές γιαούρτι με μια πρέζα σόδα, ​​γάλα και αλάτι.
Προσθέτω και μικρούς σβόλους βούτυρο πού και πού. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο για περίπου 20 λεπτά.
Όταν κρυώσει, μπορεί να κοπεί σε κομμάτια και να καταναλωθεί με ευχαρίστηση.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑφράτος Μπακαλιάρος σε κρεμώδη σάλτσα μαϊντανού…δείτε το μυστικό του
Επόμενο άρθροΠανετόνε με ζαχαρωτά φρούτα