Πολύχρωμη πιπερόπιτα πολύ εύκολη

Υλικά

3 αυγά
2 φλιτζάνια αλεύρι γ.ο.χ
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
3 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
1 κουταλάκι αλάτι
100 γραμμάρια ζαμπόν
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
50 γραμμάρια ελιές
100 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα

Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά τ αυγά σ ένα μπολ με το σύρμα… προσθέτουμε το μπέικιν στο γιαούρτι ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε στ αυγά.
Προσθέτουμε το ηλιέλαιο το αλάτι και το αλεύρι.Αναμιγνύουμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν.
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν τις πιπεριές και τις ελιές.Τρίβουμε το τυρί.
Προσθέτουμε όλα αυτά τα υλικά στο μείγμα και το βάζουμε σε ταψί 26 εκ στο οποίο έχουμε στρώσει στον πάτο αντικολλητικό χαρτί.

Απλώνουμε να πάει παντού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!!!!
Γίνεται νοστιμότατη και πολύ μυρωδάτη!!!!!
Φτιάξτε τη!!!!

Καλή επιτυχία

 

Προηγούμενο άρθροΜπουγιουρντί Πικάντικο
Επόμενο άρθροΈνα αλλιώτικο τιραμισού…θα σας μαγέψει η γεύση του