Μπισκότα με στρώσεις

Προσφέρω στην προσοχή σας εξαιρετικά εύκολα στην παρασκευή, πολύ νόστιμα, τραγανά, μπισκότα με στρώσεις!
Έτσι, για να προετοιμάσουμε τη ζύμη, χρειαζόμαστε τα ακόλουθα συστατικά:

Υλικά

– 250 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
– 100 γρ κρέμα γάλακτος
– 1 κρόκο
– μια πρέζα αλάτι
– 300 γραμμάρια αλεύρι

Για το πανάρισμα:
– 1 ασπράδι
– 100 γρ ζάχαρη

🥣 Προετοιμασία:

Ανακατεύουμε το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος, κρόκο και αλάτι. Προσθέτουμε το αλεύρι σε δύο στάδια και ζυμώνουμε μια μαλακή ζύμη.
Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας ανοίγετε τη ζύμη σε πάχος τουλάχιστον 0,5 εκ. Κόβετε τη ζύμη με ένα μαχαίρι ή την κόβετε χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας σχήμα.

Αλείφουμε κάθε μπισκότο με ασπράδι και μετά πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
Ψήνουμε τα μπισκότα στους 175 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. (να πάρουν ωράιο χρώμα).

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

ΠΗΓΗ: Maria Tychenok

Προηγούμενο άρθροΚρουασανάκια βουτυράτα με μαρμελάδα
Επόμενο άρθροΜπριζόλα με ζυμαρικά…υπέροχο πιάτο για εσάς και την οικογένειά σας