Μελιτζάνες πίτσας

Συστατικά:

2 μεσαίες μελιτζάνες
Ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη, σκόρδο
Τυρί μοτσαρέλα
Σάλτσα ντομάτας
Τυρι τριμμένο παρμεζανα ρεγκατο

Εκτέλεση

Ξεκινάμε κόβοντας 2 μέτριες φλάσκες μελιτζάνες σε φέτες πάχους 2 εκατοστών.
Σε ένα μπολάκι λιώνουμε το σκόρδο ρίχνουμε πιπέρι αλάτι πάπρικα και λίγο λάδι και ανακατεύουμε να γίνει μία υγρή πάστα.
Στρώνουμε τις μελιτζάνες σε ένα ταψί φούρνου το οποίο έχουμε λαδώσει και στρώσει με λαδόκολλα.
Αλείφουμε όλες τις μελιτζάνες με την υγρή πάστα σκόρδου.
Σε ένα μπολάκι ρίχνετε τη σάλτσα ντομάτας και τη ρίγανη και ανακατεύουμε απλώνουμε το μείγμα πάνω από κάθε μελιτζάνα

και στο τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.


Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤηγανητό ψάρι με μείγμα μπαχαρικών…τα μπαχαρικά δίνουν στα ψάρια μια τέλεια γεύση.
Επόμενο άρθροΤο Προφιτερόλ της Τεμπέλας (Γιαλαντζί)