Πρασόπιτα με τυρί χωρίς φύλλο

Συστατικά:

3 αυγά
3 φλιτζάνια καλαμποκαλευρο
1 φλιτζάνι λευκό αλεύρι
1/2 τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά
2 έως 3 πρασα κομμένα σε ροδέλες
150 ml. λαδι
1/2 κουπα ανθρακουχο νερό
1 μπεικιν παουντερ
1 έως 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
Σουσάμι με σπορια

Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 °
Ταψί 20 x 40 cm

Εκτέλεση

Σέ τηγάνι σοτάρουμε το πράσο να μαλακώσει και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και το αλάτι και χτυπάμε καλά.
Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε , λάδι, καλαμποκάλευρο και μετα απο λιγο και το
αλεύρι, μπεικιν και το αλάτι.
Στην συνέχεια προσθέτουμε και το νεύρο και ανακατεύουμε να γίνει ένα χυλός.
Στο τέλος ρίχνουμε και τα πράσα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί πασπαλίζουμε με σουσάμι και Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 °
Βγάζουμε από το φούρνο σκορπάμε λίγα κοματακια βουτυρο απο πάνω και την ξαναβάζουμε για 5 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

 

 

 

Προηγούμενο άρθροEνα γρήγορο γλυκό ανανά
Επόμενο άρθροΤα τυροπιτάκια ρολό στο αψε-σβησε…όταν δεν έχεις τίποτα