ΥΛΙΚΑ

1 ποτήρι νερού ροδέλες πράσου
1/2 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
1/2 ποτήρι νερού αραβοσιτέλαιο
1 ποτήρι νερού φέτα θρυμματισμένη
1 ποτήρι νερού κασέρι τριμμένο
1 κουταλιά γεμάτη άνηθο ψιλοκομμένο
1 ποτήρι νερού φαρίναπ
3 αβγά
πιπέρι
2 γιαούρτια 2% λιπαρά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ζεματιστό νερό ρίχνουμε αλάτι και τα πράσα για 10 λεπτά.
Τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν.
Με σύρμα χτυπάμε αβγά και λάδι (και τα 2 είδη).
Προσθέτουμε και τα γιαούρτια να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Συνεχίζουμε με πράσο, κρεμμύδι, άνηθο, τυριά, πιπέρι.
Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο βαθύ πυρέξ
Ψήνουμε στους 160 βαθμούς περίπου 45′ ή ανάλογα το φούρνο, να ροδίσει.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈτσι θα φτιάξετε το πραγματικό CherryCake…από την αρχή μέχρι το σερβίρισμα
Επόμενο άρθροΚιμαδόπιτα του ¨Ονείρου¨…από τα Γιάννενα