Πτι- φουρ με σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο

Υλικά

250 gr βούτυρο,
250 gr άνθος αραβοσίτου
150 gr αλεύρι γοχ,
170 gr άχνη,
2 κρόκους,
2 βανίλιες και σοκολάτα!

Εκτέλεση

Μαλακώστε και χτυπήστε το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες μέχρι να γίνει μια κρέμα.
Προσθέστε το άνθος αραβοσίτου και το αλεύρι, θα γίνει μια ζύμη λίγο πιο σφιχτή από του κέικ.
Βάλτε σε κορνέ αμέσως και κάντε ροζέτες μεγέθους της αρεσκείας σας και ψήστε σε λαδόκολλα στους 170° με αέρα μέχρι να αρχίσουν να πέρνουν χρώμα.
Αφήστε να κρυώσουν μέσα στο ταψί και γεμίστε με μαρμελάδα, αν θέλετε βάλτε σοκολάτα ή τρούφα! Γίνονται 35 κομμάτια.
Η όλη διαδικασία είναι 25′.

Δοκιμάστε τα ανεπιφύλακτα!!!

Η Συνταγή είναι της κας Γιάννα Δημπέτρου

Προηγούμενο άρθροΧοιρινές μπριζόλες με μουσταρδάτες πατάτες φούρνου
Επόμενο άρθροΚουλουράκια Πορτοκαλιού Νηστίσιμα