Νόστιμο Ψητό Κουνουπίδι

 

ΥΛΙΚΑ :

1 μικρό κουνουπίδι, κομμένο σε φουντίτσες
1/2 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
5 – 6 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας αποστραγγισμένη κάπαρη
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
1/2 λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C. Στρώνετε με λαδόκολλα ένα ταψί και βάζετε μαζί το κουνουπίδι, τις ντομάτες, το ελαιόλαδο, το κάπαρη, το αλάτι , φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σκόρδο.
Ψήνετε στη μεσαία σχάρα μέχρι το κουνουπίδι να πάρει καφετί χρώμα σε μερικά σημεία και να είναι τρυφερό. Θα χρειαστείτε περίπου 25 – 30 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο, πριν σερβίρετε ρίξτε το λεμόνι και το μαϊντανό. Είναι πολύ νόστιμο!!

ΠΗΓΗ: foodnetwork.co.uk

Προηγούμενο άρθροΦιογκάκια με Κρεμμύδια και Κόκκινο Κρασί
Επόμενο άρθροΤηγανιτά Κολοκυθάκια με Παρμεζάνα