Ραγισμένα Μπισκότα λεμονιού 

Υλικά

80 γρ τυρί Φιλαδέλφεια
60 γρ ανάλατο βούτυρο ξεπαγωτος
180 γρ ζάχαρη άχνη
2 αυγά
6 κουταλιές χυμό και ξύσμα από ένα δυο λεμόνια
300 γρ αλεύρι
2 κουταλακια μπέικιν πάουντερ
2-3 σταγόνες κίτρινο χρωμα
Lemon curd
Ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Χτυπω την αχνη βούτυρο αυγά να γίνει κρεμα. Μετά το τυρί και τα υπολοιπα υλικα.
Βάζω τη ζύμη στο ψυγείο για 5 ώρες
Πλάθω σε μπαλάκια και βάζω στη μέση μισή κουτάλια lemon curd τα κλείνω καλά.
Τα κειλω σε ζάχαρη άχνη και ψήνω σε ταψί με λαδόκολλα για 15 -20 λεπτά στους 180 βαθμούς

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της Καίτη Παναγιώτου

Προηγούμενο άρθροΜοσχαράκι “γκούλας” με ψημένο ψωμί
Επόμενο άρθροΚέικ Κανέλας- Δοκιμάστε το, δεν θα το μετανιώσετε!