ΥΛΙΚΑ

3 κούπες ρεβίθια
1 κρεμμύδι
1 πατάτα
2-3 καρότα
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
νερό
1 κουτ.γλ σόδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απο το προηγούμενο βράδυ βάζω τα ρεβίθια σε μια λεκάνη με νερό και την μαγειρική σόδα για να φουσκώσουν.Την επόμενη τα ξεπλένω πολύ καλά και γεμίζω την μεγάλη μου κατσαρόλα με νερό που να καλύπτει τα ρεβίθια και 3 δάχτυλα επιπλέον.Προσθέτω τα καρότα σε ροδέλες, την πατάτα ολόκληρη και το μισό κρεμμύδι περασμένο απο τον τρίφτη.Αν χρειαστεί επιπλέον νερό, προσθέτω πάντα ζεστό.Όταν μαλακώσει η πατάτα μου την περνάω απο το μπλέντερ και την ρίχνω πάλι στην κατσαρόλα.Το υπόλοιπο μισό κρεμμύδι, το τσιγαρίζω στο τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο και το ρίχνω στην κατσαρόλα μου. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και βράζω το φαγητό μου μέχρι να χυλώσει.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο Κέικ Μυρμηγκάτο
Επόμενο άρθρο14 αποτελεσματικοί τρόποι για να χάσετε βάρος εύκολα χωρίς δίαιτα ή γυμναστική