Ροδέλες Μελιτζάνας γεμιστές στο τηγάνι

Υλικά

Δεν έχω βάλει ακριβείς ποσότητες μπορείτε να φτιάξετε όσες θέλετε

μελιτζάνες
ζαμπόν
μοτσαρέλα (ίσως τυρί φέτα ή κίτρινο τυρί)
αυγό
αλεύρι
αλάτι, πιπέρι
φρέσκο κρεμμυδάκι

Εκτέλεση

Κόβω τη μελιτζάνα σε ροδέλες πάχος ενός εκατοστού, ρίχνω νερό με λίγο αλάτι, την αφήνω να σταθεί για 15 λεπτά, τη στεγνώνω, κόβω το εσωτερικό μέρος. Ψιλοκόβουμε το εσωτερικό της μελιτζάνας, κόβουμε το ζαμπόν σε κύβους, προσθέτουμε τη μοτσαρέλα (ίσως τυρί φέτα ή κίτρινο τυρί), το αυγό, το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι, φρέσκο κρεμμυδάκι, ανακατεύω.
Σε ένα τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι, τακτοποιώ τη μελιτζάνες κύκλους, γεμίζω με το μείγμα,

ψήνω από κάθε πλευρά για 3, 4 λεπτά. Βγάζω σε χαρτί κουζίνας.
Σούπερ νοστιμιά

Να είστε υγιείς και χαρούμενοι♥️

Анушка Кирова

Προηγούμενο άρθροΥπέροχα τυροπιτάκια με φέτα και βούτυρο…εύκολο να γίνουν!
Επόμενο άρθροΜαγειρευτές μπριζόλες με νόστιμη σάλτσα μανιταριών