Ρολάκια με φέτα και σπανάκι στο φούρνο

 Συστατικά

200 γρ φέτα, τριμμένη
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γρ. Κατεψυγμένο σπανάκι, και στιμένο
1/2 φλιτζάνι φρυγανια τριμμένη
2 ελαφρά χτυπημένα αυγά
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι φρυγανισμενο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ​​μέντα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο άνηθο
αλάτι και πιπέρι
2 φύλλα σφολιάτας, αποψύχονται και κόβονται στην μέση
2 κουταλιές της σούπας γάλα

Κατευθύνσεις:

1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 200c.
2 Αναμίξτε όλα τα συστατικά μαζί (εκτός από τα φύλλα ).
3 Αφήστε τα φύλλα (σκεπασμένα με υγρή πετσέτα) στον πάγκο.
4 Γεμίστε μια μεγάλη τσάντα με το μείγμα και πιέστε το μείγμα στ το μακρύ άκρο της ζύμης
– περίπου 1,5εκ μέσα από την άκρη.
5 Εάν δεν έχετε τσάντα διαιρέστε το μείγμα στα 4 και με κουτάλι απλώστε κατά μήκος της μακράς πλευράς.
6 Σφραγίστε την εσωτερική άκρη με λίγο νερό.
7 Κόψτε κάθε ένα από αυτά τα ρολά στα τρία και στη συνέχεια κόψτε κάθε μικρότερο ρολό σχεδον στη μέση  Όταν μαγειρεύονται, τα κόβω κατευθείαν για να φτιάξω ρολάκια με μέγεθος μουκιάς, αλλά με αυτόν τον τρόπο  τα κρατάει ζουμερα.
9 Βάζουμε τα ρολάκια με τη ραφή προς τα κάτω σε ένα ταψί, που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.

10. Βουρτσίστε το καθένα με λίγο γάλα, και στη συνέχεια ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο
για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν απο πάνω και να ψηθούν.

ΠΗΓΗ: fayshomemaderecipes.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΚουλουράκια πορτοκαλιού με σοκολάτα
Επόμενο άρθροΥπέροχη Ιταλική “Strata” με σπανάκι