Ρολό κιμά σε μπέικον!

Συστατικά:

1 κιλό μικτό κιμά
2 ολόκληρα αυγά
130g τριμμένο τυρί
160γρ ψωμί τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο
Φρέσκο ​​μαϊντανό για γεύση.
Αλάτι για γεύση
Πιπέρι όσο απαιτείται.
Μοσχοκάρυδο για γεύση.
200 γραμμάρια καπνιστό τυρί σε φέτες
100 γραμμάρια ζαμπον σε φέτες
140γρ. Μπέικον σε φέτες.
1 κολοκύθι μεσαίου μεγέθους.
1/2 ποτήρι λευκό κρασί.
Δενδρολίβανο για γεύση.
7 Μεσαίες πατάτες.

Μέθοδος:

Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κολοκύθι κατά μήκος, ψήστε τες , αλατίστε ελαφρά και αφήστε
στην άκρη.
Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, λίγο αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, ψιλοκομμένο σκόρδο, λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, αυγά, ψίχουλα ψωμιού, προηγουμένως εμποτισμένο σε λίγο νερό και στη συνέχεια το στειβετε καλά,  και το τριμμένο τυρί.

Ανακατέψτε τα πάντα και δημιουργήστε ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε τις φέτες μπεικον σε φέτες μια διπλα στην αλλη στο χαρτί ψησίματος και απο πάνω τον κιμά απλώστε τον ομοιομορφα

και προσθέστε τα συστατικά σε στρώσεις, πρώτα το ζαμπον και μετά τις φέτες καπνιστού τυριού και μετά τις φέτες κολοκυθιού.
Στη συνέχεια, προχωρήστε να τυλίξετε τα πάντα με τη βοήθεια χαρτιού ψησίματος, βεβαιωθείτε ότι είναι σφιχτά τυλιγμένο, έτσι ώστε να συγκρατεί τα πάντα καλά, αφαιρέστε το χαρτι

και περάστε το σχοινι ψησίματος γύρω από το ρολό, πασπαλίστε την επιφάνεια με λίγο δεντρολίβανο, βάλτε ένα κλαδί στο σχοινί και τοποθετήστε το σε ένα ταψί.

Βάλτε τις πατάτες κομμένες σε κομμάτια και αλατίστε τις ελαφρά.
Βρέξτε το κρασί με το κρασί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά και άλλα 30 λεπτά ακάλυπτα.
Πρέπει να σχηματίσει μια ελαφριά κρούστα, εάν πρέπει ενεργοποιήσετε τη λειτουργία γκριλ για λίγα λεπτά.
Μόλις ψηθεί, αφαιρέστε το νήμα.
Αφήστε το να κρυώσει λίγο και μετά κόψτε σε φέτες.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤορτίγιες με ζαμπόν και τυρί στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΣιροπιαστό κέικ σοκολάτας!