Ρολό μοσχαρίσιο με πουρέ σε σάλτσα ντομάτας.

Υλικά

2 παχιές μπριζόλες
3 Φέτες προσούτο,
3 φέτες προβολόνε,
100 γρ ψίχα ψωμιού
80 γρ τριμένη παρμεζανα στο ψιλό
μαϊντανό
φύλλα φασκόμηλου.

Για την σάλτσα ντομάτας

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
2 κουταλιές της σούπας βασιλικό.

Εκτέλεση

Πάρτε 2 παχιές μπριζόλες και κόψτε τις σε λεπτές φέτες στα τρια.
Τοποθετήστε τις φέτες ανάμεσα σε πλαστική μεμβράνη και χτυπήστε να γίνουν πολυ λεπτες.
Απλώνουμε πανω στο κρέας 1 φέτα προσούτο, 1 φετα προβολόνε, μείγμα με ψίχα ψωμιού αναμεμειγμένο με τριμένη παρμεζανα στο ψιλό και μαϊντανό και μερικά τηγανητά φύλλα φασκόμηλου.
Τυλίξτε και στερεώστε με οδοντογλυφίδες. Σε ένα τηγάνι που χωράει όλα τα ρολάκια προσθέτουμε το λάδι που τηγανίστηκε το φασκόμηλο και τσιγαρίστε όλα τα ρολάκια απ όλες τις μεριές. Βγάλτε τα και αφήστε στην άκρη.

Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες για να μυρίσουν και μετά προσθέστε 2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας και 2 κουταλιές της σούπας βασιλικό.
Μαγειρέψτε για 5 λεπτά, χαμηλώστε τη φωτιά και βάλτε τα ρολά. Σιγοβράστε για 20 λεπτά ενώ φτιάχνετε τον πουρε σύμφωνα με την συνταγή εδω.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠεντανόστιμη αλμυρή κολοκυθόπιτα με μυρωδικά και φέτα που θα τους μαγέψει όλους!
Επόμενο άρθροΚεκάκια με σοκολάτα και μπανάνα.