Σαγανάκι με φέτα και πιπεριά

Ένα εύκολο και γρήγορο ορεκτικό με γεύση από Ελλάδα.

Υλικά

1 κομμάτι φέτα (σκληρή) πάχους 1,5 εκατοστού
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη (προαιρετικά)
1 μεγάλη ντομάτα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 πιπεριά (Πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη ανάλογα με το τι σας αρέσει)
Λίγη πάπρικα ή λίγο μπουκοβο (προαιρετικά)
2 1/2 κ.γ. HEINZ | Σάλτσα Worcester(εάν θέλετε εγω δεν ειχα) .

Εκτέλεση

Βάζετε την φέτα στο πήλινο
Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ρίγανη και την πάπρικα ή το μπούκοβο.
Βάζετε από πάνω ροδέλες ντομάτας ώστε να καλύψετε την επιφάνεια της φέτας.
Συμπληρώνετε από πάνω πιπεριά και ρίχνετε ξανά λίγο ελαιόλαδο και αρκετη ρίγανη.
Τέλος ρίχνετε από πάνω και την σάλτσα Worcester
Ψήνετε στο μπάρμπεκιου για 20 περίπου λεπτά ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για περίπου 20 με 25 λεπτά.

Extra Tip
Την υπόλοιπη ντομάτα και την πιπεριά την αλέθω στο multi και την ρίχνω στο πήλινο γύρω από την φέτα, όχι από πάνω της

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤηγανίτες με ζαχαρη ή και μέλι
Επόμενο άρθροΛαχανοντολμάδες…δειτε ένα μυστικό για να ψηθούν πιο απαλά