Συστατικά
1/2 κιλό κολοκύθι (τριμμένο)
1 κουταλιά της σούπας μέντα (ψιλοκομμένη)
1 κουταλιά της σούπας άνιθο(ψιλοκομμένο)
1 φρέσκο κρεμμυδάκι (κομμένο σε φέτες)
1/4 φλιτζάνι φέτα (θρυμματισμένη)
1/2 λεμόνι (χυμός )
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένη)
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατέψτε το κολοκυθάκι, τη μέντα, τον άνηθο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τη φέτα σε ένα μεγάλο μπολ.
Ανακατέψτε το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ.
Ρίξτε στη σαλάτα το dressing.
Βάλτε την στο ψυγείο για αρκετές ώρες έως και όλη νύχτα πριν από το σερβίρισμα.

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα με πεπόνι και φέτα
Επόμενο άρθροΣαλάτα Νισουάζ…Χορταστική σαν Γεύμα