Σαλάτα με αγγούρι και σέλινο

Υλικά για 1 μερίδα

2 κοτσάνια σέλινου
1 αγγουράκι
10 ελιές «Καλαμάτας».
μάραθο
καρύδια
ελαιόλαδο
Μηλόξυδο
αλάτι
καρύδια για πασπάλισμα

Παρασκευή

🔸 Κόβουμε το αγγούρι, το σέλινο, τις ελιές και τον άνηθο.
🔸 Προσθέτουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε.
🔸 Καρυκεύουμε με ελαιόλαδο, ξύδι και αλάτι.
🔸 Πασπαλίζουμε με αλεσμένα καρύδια όταν σερβίρουμε.

Απολαύστε το 💚

Вкусно и лесно с Ани

Προηγούμενο άρθροΠατατόπιτα ογκρατέν με ζαμπόν και τυριά…χωρίς φύλλο
Επόμενο άρθροΠρασοσπανακοτυρόπιτα(12 φύλλων)