Συστατικά
1 σακουλα ανάμεικτη έτοιμη σαλάτα ή χειροποίητη
2 φλιτζάνια φρέσκες φράουλες κομμένες στην μέση
1 φλιτζάνι φρέσκο ανανά σε κύβους
1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1/3 φλιτζάνι Dressing με λευκή κρέμα βαλσαμικού*
1/2 φλιτζάνι τσαγιού φέτα
1/4 φλιτζάνι κεμμένα αμύγδαλα, ψημμένα

Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα χόρτα, τα φρούτα και το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο μπολ. Ραντίστε με βινεγκρέτ και ανακατέψτε απαλά για να συνδυάστούν όλα μαζί. Πασπαλίστε με τυρί και αμύγδαλα. Σερβίρετε αμέσως.

Dressing με λευκή κρέμα βαλσαμικού

Υλικά

  • 140 ml ελαιόλαδο
  • 40 ml λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι & λεμόνι Kalamata Papadimitriou
  • Χυμό από ½ λάιμ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουστάρδα με θυμαρίσιο μέλι για να δώσετε μια πιο γλυκιά γεύση στην πράσινη σαλάτα σας ή κρέμα βαλσαμικού σύκο για να δώσετε διαφορετική υφή αλλά και μοναδικότητα στη σάλτσα σας

Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπλέντερ και περιχύστε την σαλάτα σας

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Φράουλας εύκολη
Επόμενο άρθροΓλυκό Φράουλα