Συστατικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
2 ψημμένες κόκκινες πιπεριές (κομμένες σε μικρά κομμάτια)
1 φλιτζάνι κινόα (ξεπλύθηκε, χρησιμοποίησα ένα μείγμα από λευκό και κόκκινο)
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών (ή ζωμός κοτόπουλου ή νερό)
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη (ψιλοκομμένη)
Αλάτι και πιπέρι 
1/2 φλιτζάνι ρεβίθια (σε κονσέρβα)
1/4 φλιτζάνι φέτα (θρυμματισμένη)
1/4 φλιτζάνι βαλσάμικο βινεγκρέτ

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα.
Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5-7 λεπτά.
Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να αρωματίσετε, περίπου ένα λεπτό.
Προσθέστε τις ψημένες κόκκινες πιπεριές, κινόα, ζωμό λαχανικών και ρίγανη, αλατοπιπερώνετε και βράστε τα.
Μειώστε τη θερμότητα, καλύψτε και σιγοβράστε έως ότου η κινοα είναι τρυφερή και το υγρό έχει απορροφηθεί, περίπου 15 λεπτά.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατέψτε τα ρεβίθια, τη φέτα και το βαλσαμικό βινεγκρέτ.

Προηγούμενο άρθροΠλούσια Μεσογειακή Σαλάτα με Τορτελίνια: Ιδανική για το καλοκαίρι!
Επόμενο άρθροΣαλάτα με πεπόνι και φέτα