ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
450 gr ζυμαρικά τριών χρωμάτων 
4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 μεσαίο κεφάλι μπρόκολο, κομμένο σε κομματάκια
2 κουταλιές της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
220 gr τυρί φέτα
1 φλιτζάνι ελιές Καλαμών, κομμένες στα δύο
Αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ
Βράστε σε μία καταρόλα αλατισμένο νερό. Προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας μέχρι να είναι al dente. Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε 3 κουταλιές της σούπας λάδι, ξύδι, και λίγο αλεσμένο πιπέρι σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε για να τα συνδυάσετε και αφήστε στην άκρη.
Στραγγίξτε το ζυμαρικό και ρίξτε για λίγο με δροσερό νερό για να τα κρυώσετε. Στραγγίστε καλά πάλι. Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο μπολ και αφήστε το στην άκρη.
Ζεστάνετε το υπόλοιπο 1 κουταλάκι λάδι σε τηγάνι σε μεσαία φωτιά μέχρι να κάψει. Προσθέστε το μπρόκολο και μαγειρέψτε 5 με 7 λεπτά. Μεταφέρετε το στο μπολ με τα ζυμαρικά.
Τρίψτε το τυρί φέτα στο ζυμαρικό, προσθέστε τις ελιές και ανακατέψτε απαλά για να τα συνδυάσετε. Προσθέστε την σάλτσα και ανακατέψτε καλά. Δοκιμάστε και αλατοπιπερώστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Βάλτε την στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε να είναι δροσερή.

Thank you

Προηγούμενο άρθροΜακαρόν με καρύδα με 3 υλικά
Επόμενο άρθροΠιταράκια Νησιώτικα με Δυόσμο και Κρεμμύδι !!