Συστατικά
8 – 12 μισά καρύδια
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι συν περισσότερο για καρύκευμα της σαλάτας
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
6 κύπελλα άγρια ρόκα 
1 ώριμος λωτός ξεφλουδισμένος και κομμένος σε φέτες 
110γρ φέτα

Για την Σάλτσα
5 κουταλιές σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ελληνικό βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλάκια του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Πιπέρι 

Οδηγίες
Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία θερμοκρασία, ανακατεύετε τα μισά καρύδια, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ζάχαρη έως ότου τα καρυδια καραμελοποιηθούν ελαφρά. Αφήστε κατά μέρος για να κρυώσουν.
Ρίξτε και ανακατέψτε  τη ρόκα με τον λωτό σε ένα μπολ σαλάτας. Χρησιμοποιώντας τρύφτη ξυρίστε με τις λεπτές λωρίδες της φέτας απευθείας πάνω από τη σαλάτα.
Ανακατέψτε το dressing με τα καρύδια  και αλατίστε με επιπλέον αλάτι. Ρίξτε το στην σαλάτα ακριβώς πριν από το σερβίρισμα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό πεντανόστιμο και ζουμερό…για μπύρα
Επόμενο άρθροKΕΦΤΕΔΕΣ ΤΟΥΡΛΟΥ συνταγή από τη Μαρία Κοσκινιώτου