Σαλάτα του καίσαρα

Υλικά

2-3 Μπούτια κοτόπουλου

Μαρινάρισμα
λίγο χυμό λεμονιού,
1/2 κγ πρέζα αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι,
σκόνη τσίλι,
1/2 κγ πάπρικα και
ψιλοκομμένο σκόρδο.

2 κσ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μαρούλι χοντροκομμένο
κόλιανδρο
καρδιές αγκινάρας
τυρί παρμεζάνα

Σως Γιαουρτιου
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1-2 κ.σ. μέλι
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Μπούτια κοτόπουλου που μαριναρίστηκαν όλη τη νύχτα σε λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι, μαύρο πιπέρι, σκόνη τσίλι, πάπρικα και ψιλοκομμένο σκόρδο.
Τα σοτάρισα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μετά το έβαλα πάνω από μια σαλάτα με μαρούλι και κόλιανδρο.
Υπάρχουν επίσης μερικές μαριναρισμένες καρδιές αγκινάρας και τυρί παρμεζάνα από πάνω.

Για την σως ανακατεψα γιαούρτι με μελι, ξυσμα λαιμ αλάτι πιπερί και το έριξα από πάνω

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΓαριδομακαρανάδα με κοτόπουλο και λουκάνικα
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια με μπρόκολο…παλιά νησιώτικη συνταγή