Σαλάτα ψαριού

Απαιτούμενα προϊόντα:

1 ψάρι βραστό (μπακαλιάρος)
5-6 πικλες (εχουν ετοιμες χύμα τα σουπερ μαρκετ)
1 κόκκινο κρεμμύδι
ελιές χωρίς κουκούτσι – περίπου 100 γρ
(Προτιμώ της Καλαμάτας, αλλά οποιαδήποτε άλλη ποικιλία θα λειτουργήσει)
200 γρ μαγιονέζα
μισό λεμόνι

Εκτέλεση:

Το ψαρι καθαρίζεται από τα κοκκαλα και το δέρμα. Για αυτή τη σαλατα το ψάρι πρέπει να είναι σε μικρά κομμάτια, κάτι που το
πετυχαίνουμε τρίβοντάς το με τα δάχτυλά μας ή χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι.
Ψιλοκόβουμε 1 κόκκινο κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο ψάρι. Το ίδιο κάνουμε με τις πικλες και τις ελιές.
Τα βάρη δεν είναι ακριβή, μπορείτε να μειώσετε ή να αυξήσετε ανάλογα με το γούστο.
Τέλος προσθέτουμε τη μαγιονέζα και λίγο χυμό λεμονιού (πάλι για γεύση).
Ανακατεύουμε καλά και παίρνουμε αυτή την καταπληκτική σαλάτα.

ΠΗΓΗВкуснотийките на Ани
Προηγούμενο άρθροΣπανακοτυρόπιτα απλή και γρήγορη
Επόμενο άρθροΈνα λαμπερό και νόστιμο γλυκάκι που μπορεί να διακοσμηθεί με κρέμα, φρούτα εποχής