Νόστιμο σπιτικό γκούλας.

Παρασκευάζεται πολύ απλά και το αποτέλεσμα είναι απίστευτα μαλακό, τρυφερό κρέας.

✅Υλικά:

Μοσχαρίσιο κρέας – 500 g;
κρεμμύδια – 2-3 μέτρια κεφάλια.
καρότα – 1 μικρό
πελτέ ντομάτας – 2 κουταλιές της σούπας
αλεύρι – 2 κουταλιές της σούπας με μια μικρή διαφάνεια.
αλάτι, πιπέρι, φύλλο δάφνης
νερό – 500 ml
φυτικό λάδι για τηγάνισμα

✅Πώς να μαγειρέψετε γκούλας:

Κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια και τηγανίζουμε ώστε να πιάσει κρούστα από πάνω, αλλά να μείνει ζουμερό μέσα.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε κύβους και το προσθέτουμε στο κρέας, τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε τα καρότα ψιλοκομμένα.
Τηγανίζουμε μέχρι να εξατμιστεί ο χυμός.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, τη δάφνη και ρίχνουμε νερό.
Προσθέτουμε ελαφρά αλάτι, πιπέρι, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα. Δοκιμάζουμε για το αλάτι.

Καλή όρεξη!❤️

Προηγούμενο άρθροΝόστιμη συνταγή για συκώτι! Το συκώτι γίνεται μαλακό, ζουμερό, τρυφερό!
Επόμενο άρθροΤούρτα σοκολάτας Snickers: Μια νόστιμη γλυκιά συνταγή με φυστικοβούτυρο και παντεσπάνι