Σις κεμπαπ κοτόπουλο

Το σις κεπαπ γίνεται ζουμερό, ορεκτικό και πολύ νόστιμο.
Η πολυαναμενόμενη περίοδος του καλοκαιριού και εξοχικών σπιτιών, των πικνίκ, των εκδρομών στη φύση έφτασε και σήμερα θα σας δείξω πώς να μαγειρέψετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου με στήθος κοτόπουλου.

Συστατικά:

Στήθος κοτόπουλου – 2 τεμ
Κρεμμύδι – 1 τεμ.
Πιπεριές – 2 τεμ
Γιαούρτι – 120
Κέτσαπ – 120 g
Σάλτσα σόγιας – 120 ml
Μαύρο πιπέρι – για γεύση
κόλιαντρο

Μαγείρεμα:

Κόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέστε ελληνικό γιαούρτι, κέτσαπ, μαύρο πιπέρι και σάλτσα σόγιας στο μπολ με το κρέας. Ανακατεύουμε καλά το κεμπάπ και αφήνουμε να μαριναριστεί για 15-20 λεπτά.

Κόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε κεμπάπ σε ξύλινα σουβλάκια (προβυθίζουμε τα σουβλάκια σε νερό για να μην καούν), εναλλάξ με κομμάτια κρεμμυδιού και πιπεριάς. Ψήστε τα σουβλάκια μέχρι να μαλακώσουν στα κάρβουνα. Έτοιμο ζουμερό σις κεμπαπ σερβίρεται με σαλάτα φάτε και απολαύστε. Μαγειρέψτε μαζί μας και απολαύστε με τους αγαπημένους σας νόστιμο και ωραίο φαγητό.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗΔείτε το βίντεο εδώ
Προηγούμενο άρθροΤο γλυκό “Napoleon” σε ποτήρι
Επόμενο άρθροΓρήγορη ζύμη σφολιάτας στο σπίτι.