Συστατικά

450 gr κοτόπουλο φιλετάκια
1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγα
1 κουταλάκι του γλυκού ηλιέλιαο
αλατοπίπερο
1 φλιτζάνι φρυγανια τριμμένη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
φρέσκο ​​λεμόνι για να στίψετε από πάνω

Οδηγίες
Βάλτε τα φιλέτα κοτόπουλου σε ένα ρηχό μπολ γεμάτο με αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Αναποδογυρίστε το κοτόπουλο έτσι ώστε είναι επικαλυμμένο με αλεύρι και στις δύο πλευρές.


Σπάστε 2 αυγά σε ένα μπολ , προσθέστε ηλιέλαιο και λίγο αλάτι και πιπέρι για την γεύση. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι και χτυπήστε απαλά τα αυγά, όπως θα κάνατε για ομελέτα.

Προσθέστε το κοτόπουλο σε αυτό. Αναποδογυρίστε το για να το επικαλύψετε πλήρως το κοτόπουλο με τα αυγά.

Βάλτε την φρυγανιά σε ένα μπολ. Βάλτε το κοτόπουλο μέσα στην φρυγανιά, ανακατεύοντας το κοτόπουλο έτσι ώστε να είναι πλήρως επικαλυμμένο με την φρυγανια.


Βεβαιωθείτε ότι έχει επικαλυφθεί εντελώς – όλες οι πλευρές και όλες οι γωνίες!
Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο πρόκειται να μας βοηθήσει να τηγανίσουμε το κοτόπουλο.
Μόλις το τηγάνι ζεσταθεί, προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε και στις δύο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν, και να είναι τραγανά. Αυτό θα διαρκέσει περίπου 10 λεπτά.
Σερβίρετε με σαλάτα, πατάτες, λαχανικά ή ρυζι. Πάρτε ένα φρέσκο ​​λεμόνι και στύψτε ελαφρώς πάνω από το σνίτσελ! Καλή Απολαυση!

ΠΗΓΗ: brooklynfarmgirl.com

Προηγούμενο άρθροΚουλουράκια με τσιπς σοκολάτας
Επόμενο άρθροΜία Πολύχρωμη σαλάτα…ουράνιο τόξο