Τι θα χρειαστούμε…

  • 4 φέτες σνίτσελ χοιρινά
  • 1 αυγό
  • 1 κ. σούπας καπνιστή πάπρικα
  • 1 κ. σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 φλ. κορν φλέικς
  • 1/2 φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Πώς θα τα φτιάξουμε…

snitsel tragana kai pikantika

Σ΄ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε το αυγό, την πάπρικα, την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει ένα λείο και ομοιογενές μείγμα. Σ΄ένα άλλο πιάτο ανακατεύουμε τα κορν φλέικς με την κεφαλογραβιέρα. Τα κορν φλέικς μπορούμε είτε να τα σπάσουμε με τα χέρια μας, είτε στο μούλτι ανάλογα πόσο χοντρά τα θέλουμε.

Συνέχεια 

Προηγούμενο άρθροΚέικ Μήλου με Γιαούρτι
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια σε κρέμα γάλακτος