ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΑ,ΑΦΡΑΤΗ,ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑΣ:

4 αυγά,
125 γραμμάρια ζάχαρη,
200 ml γάλα,
200 ml σπορέλαιο,
4 κουταλιές της σούπας κακάο,
20 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά,την ζάχαρη και 1 βανίλια να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το γάλα,το σπορέλαιο, το κακάο και χτυπάμε 2 λεπτά.
Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέκιν κουταλιά κουταλιά να μην βγεί ο αέρας.
Τοποθετούμε το μείγμα μας.σε λαδωμένο ταψάκι 28 νούμερο και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 35 λεπτά φυσικά εδώ το ελέγχουμε γιατί δεν γνωρίζω τους φούρνους.
Την βγάζουμε από τον φούρνο και την τρυπάμε με ένα ξυλάκι από σουβλάκι παντού.

ΓΛΑΣΟ ΥΛΙΚΑ:
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,
2 φλυντζανάκια του καφέ ζάχαρη,
2 φλυντζανάκια του καφέ σπορέλαιο,
2 φλυντζανάκια του καφέ γάλα
6 κουταλιές της σούπας κακάο,
250 γραμμάρια κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βγάζουμε την κατσαρόλα στην εστία στο χαμηλό ρίχνουμε μέσα την κρέμα.γάλακτος,την ζάχαρη,το γάλα,το σπορέλαιο, το κακάο και ανακατεύουμε να πήξει.
Στο τέλος προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
Την κατεβάζουμε.από την Όστια την αφήνουμε 2 λεπτά σε θερμοκρασία δωμάτιον και την ρίχνουμε πάνω στην σοκολατόπιτα!

Εκτέλεση φωτό Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΤάρτα με Σπανάκι
Επόμενο άρθροΚέικ Λεμονιού !!!