Υλικά

1κιλό κιμά
8 φρυγανιές τριμμένες
1 αυγό
1 ντομάτα τριμμένη
2 κρεμμύδια τριμμένα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο, κύμινο, λάδι, μισό κρασοπότηρο κρασί.

Εκτέλεση
Ζυμώνω καλά βάζω σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνω στο γκριλ.
Σε κατσαρόλα βάζω λάδι, σοτάρω 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο,μπαχάρι, 1 βάζο σάλτσα ντομάτας που την έχω φτιάξει εγώ με ντομάτα και πιπεριά Φλωρίνης, κρασι,αλάτι πιπέρι, 2 κούπες νερό ,αφήνω να βράσει και Ρίχνω τα σουτζουκάκια.

Ρύζι:
Σε κατσαρόλα βάζω 1 μεγάλη κουταλιά βούτυρο να λιώσει, 1 κρεμμύδι τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη, 1 καρότο τριμμένο να σοταριστούν, το 2 κούπες ρύζι, 5 κούπες ζεστό νερό, αλάτι, πιπέρι και αφήνω να βράσει μισοσκεπασμένο.
Το τέλος πριν πιει όλο το νερό κλείνω την εστία και σκεπάζω με υφασμάτινη πετσέτα .

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες Κοτόπουλο με σάλτσα μανιταριών
Επόμενο άρθροΤο Γλυκάκι του Καφέ…σε 10 λεπτά