Για την σάλτσα

Σoτάρουμε το κρεμμύδι και όταν πάρει χρώμα ρίχνουμε την ντομάτα, την ζάχαρη αλατοπιπερώνουμε, ριχνουμε την κανέλα το δαφνόφυλο και σιγοβράζουμε.Βάζουμε στην σειρά σε πλατύ  σκεύος τα σουτζουκάκια και περιχύνουμε την σάλτσα.Τα βάζουμε στην φωτιά παίρνουν 2-3 βράσεις και είναι έτοιμα.Γαρνίρουμε με άσπρο πιλάφι ή με πατάτες τηγανιτές.Καλή επιτυχία!!

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠλούσια Σαλάτα Ρόκα: Συνοδευτικό Ιδανικό για Κάθε Γεύμα
Επόμενο άρθροΤα ωραιότερα Πιροσκί