Σουφλέ ζυμαρικών με μπεσαμέλ!!!

Υλικά

500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
3 αυγά
2 φλυτζάνια γάλα
2 κ.σ. κορν φλαουρ
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
μοσχοκάρυδο
διάφορα τριμμένα τυριά(γκούντα, γραβιέρα, κασέρι),
200 γρ ψιλοκομμένο ζαμπόν και ψιλοκομμένο μπέικον.
200-300 γρ τριμμένα τυρια κιτρινα

Εκτέλεση

Σε αρκετό αλατισμένο νερό βράζουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας τα ζυμαρικά.
Αφού βράσουν τα σουρωνουμε και τα ξεπλένουμε. Αφού στραγγίσουν τα ξαναβάζουμε στην ίδια κατσαρόλα. Χτυπάμε ελαφρώς δύο αυγά με λίγο αλάτι και μαύρο πιπέρι και τα ανακατεύουμε με τα ζυμαρικά.

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε το γάλα με κορν φλαουρ μόλις πήξει το μίγμα κατεβάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε ένα αυγό το βούτυρο αλάτι , μοσχοκάρυδο διάφορα τριμμένα τυριά(γκούντα, γραβιέρα, κασέρι), ψιλοκομμένο ζαμπόν και ψιλοκομμένο μπέικον.

Ανακατεύουμε και το μίγμα-μπεσαμέλ με τα ζυμαρικά.
Λαδωνουμε ένα πυρέξ ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και βάζουμε από πάνω αρκετό κίτρινο τυρί.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα μέχρι να λιώσει το τυρί.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Maria Anestaki

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο σε φόρμα του Κεικ με τυρί
Επόμενο άρθροΝοστιμότατα Ροξακια με ινδοκαρυδο….Για τους λάτρεις των σιροπιαστών