Σουφλέ λαχανικών με λουκάνικο

Υλικά

2 λουκάνικα τσοριζο κομμένα σε φέτες
6 μισές μέρες μπέικον κομμένο σε κύβους
2 καρότα κομμένα σε κύβους
1.1/2 κούπα αρακά
1 κούπα Φασολάκια Φρέσκα
1 μικρό κουτί καλαμπόκι
κούπα σέλινο κομμένο
κουτί ντοματακια σε κύβους
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε κύβους
500 γρ πενες
1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
Αλάτι πιπέρι
1 μικρό κουτί κρέμα γάλακτος
5 αυγά
3/4 κούπας Τυρί μοτσαρέλα και 1 κούπα νια επάνω
Φούρνος στους 180 β.

Εκτέλεση

Βάζω το νερό νά βράσει νια τα μακαρόνια.
Σε τηγάνι βάζω λίγο λάδι, ρίχνω τα λουκάνικα και το μπέικον να ψηθούν.
Μετά το κρεμμύδι, μετά με την σειρά τα καρότα, αρακά, Φασολάκια, σέλινο, καλαμπόκι αφού ψηθούν αρκετά τα σβήνω με το κρασί ρίχνω και τα ντοματάκια, αλάτι, πιπέρι και αφήνω να βράσουν.
Ρίχνω τις πενες να βράσουν και τα βγάζω με τρυπητή κουτάλα στα λαχανικά. Ανακατεύω ρίχνω τα 3/4 κούπας μοτσαρέλα


Ανακατεύω.
Χτυπώ τα αυγά ρίχνω και την κρέμα χτυπώ λίγο και περιλούζω το Φαγητό
Τελειώνω με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήνω 30 λεπτά να πάρει χρυσό χρωμα .


Effie ΧΧ

Προηγούμενο άρθροΚέικ σοκολάτας με γλάσο
Επόμενο άρθροΜηλόπιτα που σε ταξιδεύει…Νόστιμη, ζουμερή και λιώνει στο στόμα