Σουφλέ Τυρί Ζαμπόν και Μπέικον  (Recipe in English)

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 35 λεπτά

Υλικά

Ψωμί του τοστ 16 φέτες (χωρίς την κόρα)
Ζαμπόν 10 φέτες
Μπέικον 5 φέτες
Τριμμένα τυριά διάφορα 4 κούπες
Γάλα 1 μεγάλη κούπα
Αυγά 4
Βούτυρο

Οδηγίες

Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με βούτυρο και από τις δύο πλευρές και τις στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Σκεπάζουμε με τις φέτες ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένες σε κομματάκια. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο . Καλύπτουμε την επιφάνεια με τα τριμμένα τυριά. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το ρίχνουμε από πάνω.Τα αφήνουμε για περίπου μισή ώρα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά.

Φωτό: daddy-cool.gr

Soufflé Cheese Zambon and Bacon

Preparation: 10 minutes
Cooking Time: 35 minutes

Ingredients

Toast bread 16 slices (without the crust)
Ham 10 slices
Bacon 5 slices
Grated cheese various 4 cups
Milk 1 large cup
Eggs 4
Butter

Instructions

Spread the slices of bread with butter on both sides and spread them on a pyrex. Cover with slices of ham and bacon chopped into small pieces. We repeat the same. Cover the surface with the grated cheese. Beat the eggs with the milk and pour it on top. Leave them for about half an hour. Bake at 200 degrees for about 30-35 minutes.

 

Προηγούμενο άρθροΖαμπονοτυροπιτακια…χωρίς πολλά πολλά
Επόμενο άρθροΓλυκό Φράουλα Τυραμισού: Ένα κλασικό γλυκό με φρουτένια ανατροπή!