Σούπα κοτόπουλου με καρότο και καλαμπόκι

Υλικά

1/2 φλιτζάνι ωμό καλαμπόκι
1 μεσαίο καρότο ψιλοκομμένο
220γρ στήθος κοτόπουλου βρασμένο και κομμένο σε κύβους
1/2 κύβο Knorr κοτόπουλου (προαιρετικά)
2 κουταλιές βρώμης
1 κουταλιά αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1 πράσινο τσίλι κομμένο στο μισό (προαιρετικό)
2 1/2 φλιτζάνια ζεστό νερό

Εκτέλεση

– Σε μια κατσαρόλα, προσθέστε λάδι και καρότο, σοτάρετε για δύο λεπτά, και στη συνέχεια προσθέστε το  καλαμπόκι και σοτάρετε για άλλα δύο λεπτά σε μέτρια φωτιά.
– Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε καλά, στη συνέχεια ρίξτε το νερό ενώ ανακατεύετε για να αποφύγετε  σβώλους.
– Όταν το νερό βράζει, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά και αφήστε το να έρθει και πάλι σε βράση.
– Αφήστε τη σούπα να σιγοβράσει για 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

– Σερβίρετε ζεστό.

ΠΗΓΗ: munatycooking.com

Προηγούμενο άρθροΗ πιο γρήγορη γκουρμέ πατατοσαλάτα
Επόμενο άρθροΕύκολα ατομικά τσουρέκια για τα παιδιά