Σπιτικό κεμπαπ σε σχαροτηγανο.

Υλικά

50 γρ κιμά μοσχαρίσιος και αρνί
1/2 γλυκό κόκκινο πιπέρι.
3 ντομάτες ψιλοκομμένες.
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
Αλάτι για γεύση.
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες.
1 ματσάκι μαϊντανό
Μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη μπάλα.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι σας με 60 γρ βούτυρο.
Μεταφέρετε το κρέας σε ένα σχαροτηγάνο. Ισιώστε, ώστε να καλύψει τον πάτο του τηγανιου σας σας. Αφήστε το να ψηθεί για 8-10 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
Γυρίστε το κρέας όταν είναι έτοιμο, αφήστε την άλλη πλευρά να ψηθεί καλά.
Στη συνέχεια κόψτε το σε λωρίδες.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΣούπα με ρεβίθια και ζυμαρικά
Επόμενο άρθροΣαλάτα με κολοκυθάκια και λαχανικά