Στιφάδο

Υλικά

1,800 μοσχαρι μου κάποια κομμάτια με κόκκαλο
Κρεμμύδια
2 τριμμένες ντομάτες
2 δαφνοφυλλα
2/3 φλ λαδι
1 φλ κοκκινο ξηρο κρασι
1 σφηνακι ξυδι
1 ξυλο κανελα
3-4 μπαχαρια ακοπα
πιπερια
1 πρεζα μοσχοκάρυδο
1 κγ ζάχαρη
1 κλαδακι δεντρολίβανο
1 κσ πελτέ ντομάτας
αλατι

Εκτέλεση

Βαζω την κατσαρολα στο ματι ανοιγω φουλ και βαζω τα κομμάτια του κρεατος
Τα καβουρδίζω χωρις λαδι απ ολες τις μεριες να παρουν καλό χρωμα
Η φωτια εχει ερθει σε μετρια, και μετα προσθετω ολα τα Κρεμμύδια ντομάτες χωρίς ζουμιά και σπόρια δαφνοφυλλα
λαδι, κοκκινο ξηρο κρασι, ξυδι, ξυλο κανελα 3-4 μπαχαρια ακοπα πιπερια, μοσχοκάρυδο, ζάχαρη και 1 κλαδακι δεντρολίβανο

Σε 1 φλ ζεστο νερο διαλύω μια κσ πελτέ ντομάτας και ριχνω στο φαγητο
Κλεινω καπακι χαμηλωνω φωτια Μετα απο καμμια ωρα αλατιζω
Σε 1 1/2 ωρα το μοσχάρι ειχε γινει λουκουμι και τα κρεμμυδια ατοφια και καλοβρασμένα

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της κας Souki Simeonidou

Προηγούμενο άρθροΚέικ Λεμονιού με παπαρονόσπορο
Επόμενο άρθροΤυροπιτάκια γιαουρτιού στο τηγάνι